Jule minicruise med DFDS

Oplev 2 nætter ombord og 1 dag i Oslo, vi sejler fra København til Oslo. Her kan man slappe af med en tur i poolen, musik, dans, god mad og en masse god stemning.

Bussen henter jer flere steder på Fyn og kører jer til skibet i København. På vej over Sjælland, holder vi ind på rasteplads Tuelsø i ca. 30 minutter, her er der mulighed for at købe lidt til ganen.

Ved ankomst til Terminalen får I jeres bordingkort til jeres kabine og kan gå ombord på Peal Seaways, hvor i kan gå på opdagelse inden vi mødes Kl. 17;45 på restaurant 7 Seas, hvor der er vil være en lækker julebuffet. Aftenen kan bruges som man ønsker det, f.eks. en god kop kaffe i Coffee Bar, driks i Navigators Bar eller dans i Columbus Club.

Næste morgen er der morgenbuffet inden vi ankommer til  Oslo. Her kan man tage en tur op i Oslo og opleve den gode  julestemning.

Vi kan anbefale og gå via Langkaia så I kommer tæt Operaen der ligger smukt i vandet. Herfra kan man gå gennem Oslo Sentralstasjon og når man gå ud af hovedindgangen kommer i til Karl Johans GT, som bliver til den kendte gågade. Her kan I nyde juleudsmykninger og udsigten til Kongeslottet.

På vejen op gennem gågaden ser I de mange hyggelige butikker og cafeer hvor man kan få lidt forfriskninger. På din højre hånd midt i gågaden kommer I helt tæt på Oslo Domkirke der er fra 1600 tallet. Længere ned af gågaden kommer parken på jeres venstre side hvor der er boder og julehygge. På den side er Universitetsplassen inde I nærmer jer slottet og slotsparken.

På vejen retur til skibet kan man gå forbi Oslo Rådhus og senere havnen. Her kan se museet for Nobels Fredsscenter. Følg havnen/Akkersstranda hvor I har havnen på jeres højre side og den gamle bymur på venstre side.

Ved ankomst til skibet kan I gå på dækket og se vi stille og roligt sejler ud. Se den smukke by ligge der mellem de smukke fjelde og er vi heldige er de vinterpåklædt med lidt sne.

Klokken 17:45  mødes vi ved Explorer Restaurant. Her vil I få serveret en lækker 2 retters menu , en hovedret og en dessert.

Til aften er der åbent i Taxfree, hvor der mange gode tilbud til den søde tand, dufte og tøj. Der spilles op til dans i Columbus Club eller fællessang i Navigators Club så man kan få testet sangstemme og dansesko.

Med i prisen: 2 nætter i kabine, 1 x Julebuffet med 1 valgfri drik i 7 Seas., 1 x 2 retters menu på Explorer, 2 x morgenbuffet, 4 timer rundt i Oslo på egen hånd.

Bus tur/retur fra Fyn.

Man kan også nyde eftermiddagen på soldækket med udsigt over Oslo by

Midt på eftermiddagen sejler vi igen retur til København, kl. 17:45 mødes vi ved Explore Restaurent, hvor vi vil få serveret en lækker 2 retters menu (hovedret og dessert).

Næste dag, efter vi har fået morgenbuffet, kører bussen jer hjem til Fyn igen.

Opsamlingssteder og tider:

Faaborg kl. 8:50

Rudkøbing kl. 8:55

Svendborg / Vestergade kl. 9:20

Svendborg / Ørbækvej kl. 9:25

Kværndrup v. motorvejen kl. 9:40

Ringe kl. 9:50

Odense Syd kl 10:15

Nyborg St. kl. 10:45

 

Betal 800 kr. Ved bestilling og resten ville blive opkrævet ca. 4 uger før afrejse.

Dato: 29. November – 1. December 2024

Pris: Ved 2 personer i samme kahyt:

Indvendig kahyt: 2899,- kr. pr person.

Udvendig kahyt: 3199,- kr. pr. person.

Commador Class kahyt: 3549,- kr. pr. person.

Tillæg ved enkelt kahyt: 390,- kr.

Tilmelding senest: 14. November 2024

Bestil din tur på 31780046 eller mail: info@jkbussen.dk

 

 

 

 

BESTIL DIN TUR I DAG

OBS: Turen er først booket, når vi efterfølgende har kontaktet dig og bekræftet din booking.