Forslag til gruppeture

JK Bussen tilbyder gruppetur til selskaber og foreninger til gode priser

Besøg Rosenborg og Christiansborg:

Bussen hele dagen, Rosenborg, Frokost på Christianshavns færge cafe, De kongelige Repræsentationslokaler, Dronnings Gobeliner, rundvisning på Christiansborg, hør om hverdagen i folketinget, Aftensmad i Ringsted på vejen hjem, Chr. IV’s Overdrevskro.

 

Sønderborg revyen d. 1 juni til 23 juli 2022:

Bussen hele dagen, vi kan køre forbi Fleggaard,

 

Julekoncerten: >>Den nat af alle nætter<<

Den 14. december 2022 kl. 20:00.                                          Restaurant Galleriet, 6823 Ansager.

Julekocerterne med Mariehavens Juleorkester i det gamle tømreværksted i Mariehaven i Ansager er for mange blevet en kærkommen tradition. Gæsterne vender tilbage år efter år for at opleve musikken, mærke stemningen og blive klædt på til julen. De senseste år har koncerterne fået et ekstra løft i og med, at det nu er muligt at spise før koncerterne. Det benytter mange sig af. i dag er Restaurant Galleriet på ‘en gang et lille spillested og koncerthus men også en restaurant.

Mariehavens Juleorkester: Helge Engelbrecht, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Tommy Rasmussen, Sidsel Maria Michelsen og Ditte Fromseier Hockings er med afsøt i julesamlen “Den nat af alle nætter” og de mange koncereter i Mariehaven gennem årene blevet en mere og mere fasttømret enhed og ingen af medlemmerne kan forestille sig en jul den musikken i Ansager.

Koncert medny kr. 275,- fra kl. 17:30.

 

Søndervig Sandskulpturere og Bork Vikingehavn.

Bussen hele dagen, Sandskulpturere entre og fortælling, Bork Vikingehavn med guide.

 

Endelave

Bussen hele dagen, Guide rundt på øen hele dagen,

 

Stevnsfortet og Panzer Museum East.

Bus hele dagen, Guide i ca. 2 timer. Da der er trapper vil denne tur ikke være egnet til dårligt gående og handikappede. Spisning ikke muligt på stedet, skal derfor findes andet sted eller medbringes. Man kunne evt. besøge Panzer museum East på vejen på Midtsjælland, ca. 2 timers besøg, evt. med guide.

 

Knuthenborg safaripark

Bussen hele dagen, Færge, tur retur med Langelandslinjen, Ombord på færgen kan spises, rundstykke med kaffe, Aftensmad ombord, Frokostplatte på Knuthenborg.

 

Besøge Koldinghus og Fredericia Vold med guide.

Bussen hele dagen, Entre på Koldinghus for grupper og guide, Fredericia Vold på vejen med guide ca. 1:30 i tid.

 

Sejltur fra Slesvig til Arnis på Slien i Tyskland

Bussen hele dagen via Fleggaard og måske med Alslinjen, Sejltur på Slien, evt. med guide, Frokost ved Fleggaard eller på båden

 

Clay museum og hvalsafari på Lillebælt.

Bussen hele dagen, Entre ved Clay museum, evt. guide på museet, evt frokost på Cafe Clay, Sejltur på Lillebælt på hvalsafari med træskibet Aventura kan den lejes for for 3 timer.

 

Mønsted Kalkgruppe og Himmelbjerget

Bussen hele dagen, Entre på Mønsted Kalkgrupper, Guide i ca. 1 timer. Cafe Kridthuset til frokost.

Her er handicapvenligt – handicaptoilet, brede stier i og omkring gruberne. I 2018 modtog de Tilgængelighedsprisen fra Handicaprådet i Viborg Kommune.

Besøge Himmelbjerget på vejen hjem, stop på lidt over en time.

 

Horsens Statsfængsel

Bussen hele dagen, Entre Horsens Statsfængsel, Guide  ca. 60 min., der er også mulighed for foredrag på ca. 30min. Spisestedet 8F, på stedet.

 

Faxe Kalkbrud kulturhistorie og Skovtårnet

Bussen hele dagen, Storebæltsbroen tur/retur, Skovtårnet entre (Fine stier at gå af, men der er et stykke vej.), Kalkbrud, med guide, i ca. 1 ½ time, Frokost påd Danhostel Faxe, det ligger tæt på,  aftensmad på Fuglebjærg Kro

 

 

Ring på 31780046 for priser på de forskellige ture.

Kontakt os