Dato: 7  September 2024

Pris per person: 655,- kr. pr. person

Der er en flæskestegs sandwich til frokost med i prisen som hentes på markedet pladsen i teltet

Inkl. bus tur / retur fra Fyn.

Tilmelding senest: 29. August 2024

Bestil din tur på 31780046 eller mail: info@jkbussen.dk

 

Kom med til høstmarked med gøgl, musik og boder. Oplev en by, som var det midten af 1900-tallet med dufte, husdyr og livsstil. I vil opleve høstmarkedet, hvor der krejles og landbetjenten på cykel, der holder et godt øje med alle.

En guide vil følge jer rundt i området og fortælle om hverdagen i landsbyen. Gå ind i de små butikker og gør en god handel , legetøjsforretningen eller den lokale bager, eller hvad med et kig ind i radio/TV forretningen.

En dag i landsbyen, som da jeg gik i folkeskolen. Oplevelser for alle aldre og tilbageblik på, da vores forældre/bedsteforældre var unge.

Man kan også gå på landet, hvor landbruget er i drift. Se grisene i stalden som selv kan vælge om de vil gå ud. Kom ind i køkkenet hvor fruen i huset har lavet mad til hele familien. I den lille stue har familien hygget ved siden af kan I kigge ind i deres soveværelse. Ude i haven går deres høns og dyrene går ude på markerne og nyder græsset.

Mejeriet der ligger tæt op Brugsen kan i se hvordan det foregik når det hele bliver trukket på damp. Man kan se hvordan remme og de mange hjul forbinder hele mejeriet så det hele fungere på en maskine.

Her produceres ost med kærlig hånd og gammel opskrift.

 

Lidt længere nede af gaden ligger brugsen. Gå ind og gør en god handel som mor gjorde det. Det hele står på hylder og brugsuddeleren står klar til udlevere dine varer. På anden side af vejen ligger forsamlingshuset. Tæt på den lokale skole og kirke.

Hos Landslagterne er hænger pølserne på kroge og kødet bliver vejet af til dig så du får nok til jer alle i familien. Ved siden af ligger legetøjsbutikken hvor man finde legetøj uden batterier og skærm…

Der er også en radio/TV forretning og et bageri med hjemmebagte kager.

 

Opsamlingssteder og tider:

Faaborg                           06:50

Rudkøbing                      06:55

Svg. Vestergade             07:25

Svg. Ørbækvej                07:30

Ringe                               07:55

Odense Syd                    08:15

Nyborg                            08:40

 

 

BESTIL DIN TUR I DAG

OBS: Turen er først booket, når vi efterfølgende har kontaktet dig og bekræftet din booking.