21.maj: Endagstur til Givskud Zoo og Dinosaurpark

Givskud løvepark med foredrag

Dato: 21. maj 2022

Pris voksen: 489 kr. per person.

Pris 65 år: 459 kr. per person.

Pris børn, 3 til 11 år: 259 kr. per person

Tilmelding senest: 4. maj 2022

Bestil din tur på 31780046 eller mail: info@jkbussen.dk

Vi starter dagen med opsamling kl. 8:00 fra Faaborg, Rudkøbing, Svendborg, Ringe og Odense. Endagstur til Givskud Løvepark hvor vi skal nyde en dag i dyrenes omgivelse.

Vi ankommer kl. 11:00, hvor vi får en guide med os rundt i parken. Guiden vil fortælle os med dyrene og deres hverdag i parken.

Mens vi stille og roligt kører rundt i parken, vil guiden fortælle om de dyrene vi kører forbi rundt på savanen.

Efter rundturen gør Bussen hold, så I kan nyde jeres madpakker eller I kan købe jeres frokost på stedet.

Når I har spist vil bussen igen køre en tur gennem Savannen, hvor vi gør stop forskellige steder, hvor I vil have mulighed for at stå ud af bussen og gå en tur ud mellem dyrene og se dem på tæt hold.

I kan gå en tur i Dinosaurpark. Dinosaurparken i GIVSKUD ZOO viser den største dinosaurudstilling nogensinde i Danmark. Se mere end 50 dinosaurer i naturlig størrelse – fra den allerstørste planteæder på omkring 80 tons til den dødsensfarlige kødæder, Tyrannosaurus Rex.

Tag på en spændende tidsrejse mange millioner år tilbage i tiden. Til en tid hvor der slet ikke fandtes mennesker på jorden. Til en tid hvor klimaet var varmt, og landjorden mest bestod af nåleskove og sumpede områder. Og hvor Danmark var dækket af vand.

På den tid levede dinosaurerne, som vi i dag kender fra utallige udgravninger verden over. Nu kan du  se dem i naturlig størrelse i GIVSKUD ZOO. Oplev over 50 dinosaurer fordelt på  26 forskellige arter i et stort udendørs skovområde – fra den allerstørste planteæder til den dødsensfarlige kødæder, Tyrannosaurus Rex. Du kan opleve både de fuldvoksne giganter og små nyudklækkede unger.

Der bliver også tid ved cafeteriet inden bussen ruller mod Fyn

Forventer ankomst på Fyn efter 18:00

Bestil din tur i dag

OBS: Turen er først booket, når vi efterfølgende har kontaktet dig og bekræftet din booking.

Fik du også læst:


15. Juni: Endagstur til Fanø

15. Juni: Endagstur til Fanø

Endagstur til Fanø Guidet bustur rundt på Fanø med tur på stranden DATO: 15. Juni 2022                     Pris: 435,-...

læs mere