31. maj – 2. juni 2024: Minicruise til Oslo med DFDS

 

Minicruise med DFDS

Dato: 31. maj – 2. juni 2024

Pris: Ved 2 personer i samme kahyt:

Indvendig kahyt: 2899,- kr. per person.

Udvendig kahyt: 3199,- kr. per. person.

Commador Class kahyt: 3549,- kr. per. person.

Tillæg ved enkelt kahyt: 390,- kr.

Tilmelding senest: 15. maj 2023

Bestil din tur på 31780046 eller mail: info@jkbussen.dk

 

Med i prisen: 2 nætter i kabine, 1 x aftensbuffet med 1 valgfri drik i 7 Seas., 1 x 2 retters menu på Explorer, 2 x morgenbuffet, 3 timer guidet bustur rundt i Oslo. Bus tur/retur.

 

Oplev 2 nætter, 2 dage og 1 dag i Oslo, vi sejler fra København til Oslo. Her kan man slappe af med en tur i poolen, musik, dans, god mad og en masse god stemning.

Bussen henter jer flere steder på Fyn og kører jer til skibet i København. På vej over Sjælland, holder vi ind på rasteplads Tuelsø i ca. 30 minutter, her er der mulighed for at købe lidt til ganen.

Ved ankomst til Terminalen får I jeres bordingkort til jeres kabine og kan gå ombord.

Kl. 17;45 mødes vi ved restaurant 7 Seas, hvor der er vil være en lækker buffet.  Aftenen kan bruges som man ønsker det, f.eks. en god kop kaffe i Coffee Bar, driks i Navigators Bar eller dans i Columbus Club.

Næste morgen er der morgenbuffet inden vi ankommer Oslo.

Når vi ankommer til Oslo skal vi ud på en 3 timers udflugt i området med guide, hvor vi vil se udviklingen af den nye bydel der skyder op ved havnen,  vi kommer også forbi kongeslottet og parken, som ses fra bussen. Vi går en tur gennem Vigelandspaarken med vores guide, vi skal opleve og høre om de mange skulpture som skiltre livet fra fødsel til døden. Vi kommer op til skihopbakken Holmekollen, hvor der vil være mulighed for at se Oslofjorden og Oslo lidt oppe fra.

Der er mulighed for at blive sat af i Oslo og gå tilbage til skibet, hvis man ønsker det. Så kan man gå på opdagelse i de mang museer, Rådhuset er et besøg værd, eller gå en tur i gågaden.

Man kan også nyde eftermiddagen på soldækket med udsigt over Oslo by

Midt på eftermiddagen sejler vi igen retur til København, kl. 17:45 mødes vi ved Explore Restaurent, hvor vi vil få serveret en lækker 2 retters menu (hovedret og dessert).

Næste dag, efter vi har fået morgenbuffet, kører bussen jer hjem til Fyn igen.

Opsamlingssteder og tider:

Faaborg kl. 8:50

Rudkøbing kl. 8:55

Svendborg / Vestergade kl. 9:20

Svendborg / Ørbækvej kl. 9:25

Kværndrup v. motorvejen kl. 9:40

Ringe kl. 9:50

Odense Syd kl 10:15

Nyborg St. kl. 10:45

 

 

Bestil din tur i dag

OBS: Turen er først booket, når vi efterfølgende har kontaktet dig og bekræftet din booking.

Online bestilling er endnu ikke til rådighed på denne udflugt. Men du kan allerede nu booke plads på telefon +45 31 78 00 46 eller på mail info@jkbussen.dk.

Fik du også læst: