12.-15. september: 4 dage til Hamborg

4 dagstur til Hamborg med hotel

Dato: 12. – 15. september 2022

Pris fra: 3999 kr. per person ved 2 personer

Tilmelding senest 10. august 2022

Med i prisen er: Hotel, morgenmad, aftensmad, entre til sejlture i Hamborg og entre til Miniture Wunderland.

Kom med på en lille hyggelig tur til Hamborg, hvor vi skal bo på det lille hyggelige Gasthof Vossbur i 3 nætter. Hotellet ligger en halv time syd for Hamborg i lille hyggelig landsby Tangendorf .

Her skal vi have morgenmad og aftensmad i de hyggelige omgivelser. Hamborg er Tysklands næststørste by og der er lagt op til en masse oplevelser.

Vores danske guide følger os på hele turen og vil hjælpe med en masse fortælle en masse om Hamborg. Vi skal ind og opleve Hamborg, se byens  mange flotte bygninger og historier.

Mandag der vil være opsamling flere steder på Fyn.  Vi gør et stop ved Fleggaard, her er det muligt finde lidt frokost og vores guide står på bussen. Vi fortsætter til hotellet, hvor I vil få tildelt jeres værelse og har aftenen på egen hånd.

Tirsdag starter vi fra hotellet kl. 09:00 og kører ind til Hamborg. Vi kommer over Elbbrücke, gennem frihavnen og videre forbi den nyere del af Hamborg. Herefter kører vi videre gennem byen stille og roligt, hvor vi gør holdt flere steder, hvor guiden fortæller om de mange kendte og flotte bydele. Vi tager også på en sejltur på søen Alster. Retur på hotel kl.17.

Onsdag starter vi fra hotellet kl. 09:00, hvor vi kører af den gamle vej til Hamborg. Vi kommer ned til Landungsbrücken, her vi får lidt tid på egen hånd, inden vi skal ud og sejle havnerundfart, hvor I kan se de store skibe og små fiskerbåde i havnen. Efter havnerundfarten, kører vi en rundtur i Hamborg, blandt andet forbi ruinen Sankt Nikolai-kirken fra anden verdenskrig inden vi kører retur til hotellet hvor vi er tilbage kl. 16:30.

Torsdag når alle er færdig pakket, kører vi fra hotellet kl. 09:00 til Miniture Wunderland.   Her kan I på egen hånd opleve ”mini” Europa, det er verdens største modeljernbane. Der er modelskibe og modelfly, som begejstre folk i alle aldre. Her kan I finde jer lidt frokost inden turen går mod Fleggaard Harrislee, her vil der være tid til at handle lidt. Vi kører herefter videre mod Fynshav og Fyn og I vil blive sat af ved de steder hvor I også blev samlet op.

Opsamlingssteder: vi starter fra Faaborg, Rudkøbing, Vindeby, Svendborg, Kværndrup, Ringe, Årslev, Odense

Bestil din tur i dag

OBS: Turen er først booket, når vi efterfølgende har kontaktet dig og bekræftet din booking.

Fik du også læst:


15. Juni: Endagstur til Fanø

15. Juni: Endagstur til Fanø

Endagstur til Fanø Guidet bustur rundt på Fanø med tur på stranden DATO: 15. Juni 2022                     Pris: 435,-...

læs mere